Lid worden

Word lid van moskee Imam Malik

Iedereen is welkom in onze moskee om te bidden, lessen te volgen en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Hiervoor hoeft men geen lid te zijn van onze moskee.

Waarom lid worden?

Als lid laat je betrokkenheid zien en dat je onze moskee een warm hart toedraagt. Je draagt als lid bij aan het betalen van de vaste kosten van de moskee. Met jouw bijdrage kan de moskee onder andere de huur, gas, licht, water, onderhoud, et cetera betalen.

Ook kan met het ledenaantal de moskee aan samenwerkingspartners laten zien hoe groot de achterban is. Hoe meer geregistreerde leden er zijn, hoe beter de moskee kan laten zien hoe groot het belang is van haar bestaan.

Wie kan lid worden?
Iedereen kan lid worden van de moskee. Mannen, vrouwen, kinderen, vaste bezoekers van onze moskee, maar ook bezoekers die minder vaak komen.

Shart bijdrage

Moskee Imam Malik heeft geen vast shart bijdrage voor de leden. Het vermogen van iedereen verschilt. De leden worden vrij gelaten in het bepalen van het bedrag wat zij kunnen missen. Als richtbedrag wordt €15 euro per maand meegegeven.

Je kunt kiezen of je de bijdrage maandelijks betaalt of per jaar. Bij maandelijkse betalingen vragen we je om in je bank-app of internet bankieren omgeving de overschrijving als maandelijks terugkerend in te stellen. Contante betalingen kunnen in de moskee bij de kamer van het bestuur afgegeven worden.

Belang sadaqa

Allaah, de Verhevene heeft ons aangespoord en gemotiveerd om Sadaqah te geven. Allaah, De Verhevene, zegt hierover: “En wat jullie ook aan Sadaqaat geven, Hij zal het vergoeden en Hij is de Beste der Voorzieners.” (Soerat Saba – vers 39).

Allah, De Verhevene, heeft ook gezegd: “Jullie zullen de vroomheid niet bereiken totdat jullie van wat jullie liefhebben uitgeven. En wat jullie ook uitgeven, voorwaar, Allah is daarover Alwetend.” (Soerah Ali imran – vers 92).

Wil je dit bedrag jaarlijks betalen of maandelijks?

Hoe wilt u de betaling voldoen?