Drager worden

Word drager van moskee Imam Malik

Het huidige pand Moskee Imam Malik is te klein om alle bezoekers en activiteiten een plek te kunnen geven. Daarom zijn we aan het sparen voor een nieuw gebouw met voldoende ruimte. Er is alhamdoulilah al veel geld opgehaald en we zijn op de goede weg.

Om uitbreiding van de moskee te kunnen realiseren zijn er dragers. Met jouw bijdrage draag je bij het aan uitbreidingsproject van de moskee. Je betaalt maandelijks of jaarlijks een vast bedrag. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het uitbreidingsproject.

 

Bijdrage en betaling

Het dragerschap kent geen vast bedrag. Iedereen is vrij om bij te dragen wat past bij hun vermogen. De bijdrage is minimaal 20 euro per maand, of 240 euro per jaar.

Je kunt kiezen of je de bijdrage maandelijks betaalt of per jaar. Bij maandelijkse betalingen vragen we je om in je bank-app of internet bankieren omgeving de overschrijving als maandelijks terugkerend in te stellen. Contante betalingen kunnen in de moskee bij de kamer van het bestuur afgegeven worden.

 

Er zijn al vele broeders en zusters jou voorgegaan. Wordt ook drager en draag bij aan het nobele doel van de realisatie van de nieuwe moskee!

Hoe wilt u de betaling voldoen?